+36 (24) 462-186 info@dunabauber.hu

Referenciák

Az 1996. augusztusában alakult családi vállalkozás Frickné Csombók Anna tulajdonában áll és ügyvezetésével működik. A cégnév tudatos választás volt, egyrészt Csombók Anna cégtulajdonos vállalta nevét-személyét a vállalkozásban, másfelől az ELAN szó azt az elszántságot, hivatástudatot jelöli, mellyel a cég töretlenül végzi munkáját.

Irodánk Dunaharasztin, a Fő út 106-108-ban – a 2005-ben saját beruházásban épült az Anna-házban működik.

Vállalkozásunk fő tevékenységei az ingatlanközvetítés és ingatlanok építése, generálkivitelezés, ingatlanok bérbeadása, hitelközvetítés, hivatalos értékbecslés, lakberendezés, családi- és sorházak tervezése, energetikai szakvélemény készítése…minden, ami az ingatlanokról szól.

A vállalkozás tevékenységét főként Dunaharaszti, Taksony, Budapest IX., XVIII., XX., XXI., XXIII. kerületeiben, Majosháza, Délegyháza, Dunavarsány, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Tököl, Szigethalom, Érd, Diósd, Törökbálint vonzáskörzetében látja el, de számos eladó ingatlan kínálattal rendelkezik országszerte is.

2014-ben csatlakoztunk a GDN Ingatlanhálózathoz és azóta is dinamikusan fejlődik vállalkozásunk.

Diplomás és szakképzett munkatársaink angol, német nyelven beszélnek, így külföldi ügyfeleink kiszolgálása is gördülékeny.

Múltunk jelenünk

Az ingatlanközvetítés mellett az egyre nagyobb növekvő piaci igények adták a késztetést arra, hogy 1999-ben a Dunaharaszti dr Posta Sándor utca mentén elinduljon a vállalkozás  saját beruházású területfejlesztése.  Az akkor még „nadrágszíj” parcellákkal rendelkező eredeti telektulajdonosok felkérésére  28  lakótelket alakítottunk ki  a terület teljes közművesítésével  (víz, gáz, csatorna, elektromos áram ).  A telkek értékesítését és az ott épülő családi házak kivitelezését, manager feladatait  másfél év alatt sikerrel  oldottuk meg.

2000-ben már újabb telektulajdonosai keresték fel a Csombók Elan Ingatlan irodát azzal a kéréssel, hogy  a Dunaharaszti Bezerédi utca  és Temető utca beszögelésében lévő területeiket külterületi szántóból belterületi építési telekké minősítsük közművesítéssel. Ezzel elindult egy olyan 10 éves projektsorozat,  ami  egyedülálló  Dunaharaszti területfejlesztése történetében.  Ennek a kitartó munkának köszönhetően napjainkra már az 51 útig a marhalegelőből kulturált, a építési telkek kínálják a  lehetőséget a családi –és társasházak építéséhez. A megközelítőleg  500 építési telekből álló BEZERÉDI LAKÓTERÜLET  napjainkban közel 2000 embernek ad otthont és jövőt.

A Dunaharaszti Határ út fejlesztések, építési telkek kialakítása szintén cégünk nevéhez fűződik.

A Csombók Elan Ingatlan Iroda kereteit túlnőtte a területfejlesztés, ezért 2003-ban megalakítottuk a Duna-BauBer Kft-t, mely tevékenysége a területek fejlesztésére, beruházásokra, családi –és sorházak építésére koncentrálódott, míg a Csombók Elan Kft-nél maradt az ingatlanközvetítés, értékbecslés szakterület.

Elan Házak

 

Dunaharasztin, a Határ úti lakóterületen és a Bezerédi lakóparkban, zöldövezeti környezetben 4 illetve 3 lakásos sorházakat építettünk 2006. és 2007. évben. A lakások beosztásai:

Földszinten: előszoba, fürdőszoba Wc-vel, nappali-konyha-étkező

+ külső tároló vagy garázs

Emeleten: közlekedő, fürdőszoba Wc-vel, gardrób, 2 ill. 3 félszoba

Az építkezés ezzel még nem állt meg, további sorházak kivitelezését tervezzük a Bezerédi lakóparkban.

Anna-ház

 

Dunaharaszti ezen részének építését az utcafronti, zárt beépítés jellemzi, ehhez az építési stílushoz alkalmazkodva terveztük az épületet. A társasházi lakókat és az üzletekbe látogatókat belül átriumos megoldású, szökőkutas, parkosított belső tér várja. A ház pince részében, teremgarázsában gépkocsi-beállóhelyek és tárolók kerültek kialakításra, melyeket a lakástulajdonosok meg is vásárolhattak. A lakások önállóságát egyedi mérőórák biztosítják, a fűtés, valamint a felhasznált hideg-, és melegvíz mérése is lakásonként történik.

Dunaharaszti meghatározó színfoltjává vált az Anna-ház.

Viktória-üzletház

 

A társasház rendkívül, kellemes, nyugodt, családi házas környezetben létesült, megépülésével a fiatalosabb életstílusra vágyók igényeit elégítettük ki. Az épület földszintjén 7 üzlet került kialakításra, az emeleten pedig 7 lakás. A lakások önállóságát egyedi mérőórák biztosítják, a fűtés, valamint a felhasznált hideg-, és melegvíz mérése is lakásonként történik. A Viktória-üzletház látja el a mintegy 1000 fő bevásárlási és szolgáltatási igényeit.

Családi házak

 

A telektulajdonosok megrendelése alapján az alábbi családi házak készültek cégünk generál-kivitelezésében.

Egyéb sorházak

 

6 lakásos sorház, generál-kivitelezésben

A sorházban egyenként kétszintes, 168 nm-es, kertkapcsolatos, teraszos lakások kerültek kialakításra, melyekhez elektromos, távirányításos emelővel működő garázsok is tartoznak.

3X3 lakásos sorház, generál-kivitelezésben

A sorházban 65-75 nm-es, két-háromszobás lakások találhatóak, melyekhez elektromos, távirányításos emelővel működő garázsok vagy tárolók is tartoznak. Mindegyik lakás teraszos, kertkapcsolatos.

Bezerédi lakópark I-IV. ütem

 

2000. évben indult el a Dunaharaszti városképét is meghatározó Bezerédi lakópark megvalósításának első üteme, amelynek során 59 összközművel ellátott telek kialakítására került sor.

A következő évek során továbbfejlesztett projekt eredményeként a II. fázisban 60, a III. fázisban 24, a IV. fázisban 117 ugyancsak összközműves, beépítésre alkalmas telekkel gazdagodott Dunaharaszti városa s elkészültek a területet behálózó és körbevevő, korszerű, energiatakarékos közvilágítással és csapadékelvezető árkokkal ellátott, aszfaltozott utak és gépkocsi-beállók. Az V. ütemben körülbelül 54 család számára biztosítottunk letelepedést, majd 2006-2007. évben tovább folytattuk a terület fejlesztését a VI. ütemmel.

Gyakorlatilag egy új városrész keletkezett a 21. század településfejlesztési-környezeti elvárásainak és a legszigorúbb uniós előírásoknak is maradéktalanul megfelelően kialakított területen.

Határ úti lakóterület I-II. ütem

 

A Határ úton, első ütemben 2002. illetve 2003. évben, 29 közművesített, szilárd útburkolattal ellátott telket adtunk át. A második ütemben, 2004-ben további 40 telket kínáltunk a Dunaharasztira letelepülni szándékozóknak, amelyeken már állnak a családi házak, sorházak vagy társasházak.