+36 (24) 462-186 info@dunabauber.hu

Ingatlanok építése

Cégünk az ingatlan értékesítés mellett ingatlanfejlesztéssel is foglalkozik, nagy szakértelemmel vállalja
családi házak,
– sorházak,
– ikerházak,
– társasházak,
– kommunális épületek
teljeskörű generálkivitelezését valamint új köntösbe öltözteti a használt ingatlanok kül- és beltartalmát is.

Keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásainkról

Cégünk a saját kivitelezésben épített és eladott ingatlanainál garantálja a kiváló minőséget, a magas felszereltséget és az innovatív megoldásokat. Nem csak egy épületet, hanem életteret és OTTHONT építünk ügyfeleinknek.

Stabil hátterű cég

Dunaharaszti térségében az egyik legrégebbi kivitelezéssel foglalkozó cég vagyunk. Prominens csapatunk és minőségi munkánk eredménye, hogy több ezer család talált tökéletes otthonra több mint 25 éves fennállásunk óta.

Csapatunk profi. Alázatosan és komolyan veszi a munkát, így megszámlálhatatlan referenciával büszkélkedhetünk. Épületeink tartóssága, a felhasznált anyagok minősége és szakembergárdánk hozzáértése előrevetíti azok hosszú élettartamát.

Dunaharaszti térségében az egyik legrégebbi kivitelezéssel foglalkozó cég vagyunk. Prominens csapatunk és minőségi munkánk eredménye, hogy több ezer család talált tökéletes otthonra több mint 25 éves fennállásunk óta.

Miért válasszunk generálkivitelezőt?

Generál kivitelezőként egységben látjuk és kezeljük az építkezés első percétől a használatbavételi engedély megszerzéséig a kivitelezés folyamatát. Már az ingatlan tervezésekor hasznos tanáccsal szolgálunk a megrendelőnek költséghatékonyabb építkezés megvalósításában. Garanciában vállaljuk a kivitelezést. Betartjuk és betartatjuk a hatályos építési előírásokat. Átlátható pénzügyi elszámolást biztosítunk, így nem érheti meglepetés a megrendelőt. Az építkezés egésze alatt biztosítjuk a helyszínen a felügyeletet. Szervezzük az anyag és munkaerő legoptimálisabb kihasználását. Egyes munkafolyamatok átadás-átvételéről gondoskodunk. Betartjuk és tartatjuk vállalkozóinkkal a kivitelezési időt.
Önnek, mint megrendelőnek munkánk befejezésekor az ingatlana kulcsát kell átvennie.

A több mint negyedszázados tapasztalataink és a megbízható, magas minőséget előállító kivitelező csapatunk biztosítja az Önök maximális elégedettségét. Nemcsak a folyamatos jelenlétünk a piacon, a telefonszámunk, a székhelyünk és ügyfeleink számára nyitott irodánk is 27 éves!!!

A Dunaharaszti Anna-ház Fő út 106-108. Duna-Bauber Kft. (Csombók Elan Ingatlan Iroda) várja a Önöket minden építkezéssel kapcsolatos ügyekben, legyen az felújítás, hozzáépítés, tervezés, generál , kivitelezés, értékbecslés, stb.

Álomlakás, álomház

Mi figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és úgy alakítjuk a tereket, hogy a beköltözés és maga az új térben való élet egy óriási, pozitív élmény legyen. Nem döntünk az ügyfél feje fölött: számba vesszük a villamos- és gépészeti terveket, a különböző burkolat igényeket, minden fontos lépés előtt egyeztetünk az ügyféllel és a hatályos építési előírásokat betartva a maximális ügyfélelégedettséget vesszük célba.

 

Z

Garancia

Sokféle rémhír terjed a köztudatban: eltűnt kivitelezők, megszűnt cégek: összetört álmú vevők, akiknek elnyelték az évekig spórolt pénzét. Óriási a felelősség egy építkezés során, sok esetben a banki hitelt is akkor kapja meg adott ügyfél, ha az ingatlan kulcsrakész állapotba került. 

A Duna Bauber Kft. – köszönhetően a szakmai tapasztalatnak és a szakember kollégáknak – garantálja, hogy minőségi munkát adunk, az ügyletet az elejétől a végéig visszük, és Dunaharasztiból sem fogunk eltűnni: még a telefonszámunk sem változott működésünk sok-sok éve alatt.

Az építés során, ha garanciális probléma merül fel, akkor azt teljes kivizsgálás után, az adott szakipar kivitelezőjével együtt javítjuk.

Innováció

 

A változó igényeket igyekszünk kielégíteni: az építőipar innovatív hozzállást követel tőlünk, és mi szeretünk is megfelelni ezeknek a standardoknak. Igyekszünk modern technológiákkal dolgozni, azokat kiépíteni, szívesen dolgozunk passzívházakon is.

Mikor vágjunk bele egy építkezésbe, házfelújításba?

A megfelelő idő : MOST
Miért ez a határozott kijelentés?
Nem titok, hogy az ingatlanárak folyamatosan nőni fognak. A globális infláció komolyan érinti az építőipart is, ezzel egyidejűleg rohamosan nőnek az építőanyag és munkadíj árak is.
A fizetőeszközök formája kiszámíthatatlan, de az ingatlan megléte továbbra is stabil háttere egy családnak mind lakhatásként, de BEFEKTETÉSKÉNT legfőképp!
Ingatlanba fektetni kijelenthető, hogy változatlanul az egyik legbiztonságosabb döntést jelent ebben az állandóan változó világban.

Barátságos környezet

Tisztában vagyunk vele, hogy az életben az egyik legnagyobb döntés az építkezés. Mi igyekszünk nyitott szívvel fordulni ügyfeleink felé: a hónapokig tartó közös munka során barátként tekintenünk az ügyfeleinkre, akik megengedik nekünk, hogy életük meghatározó elemét, a lakhatásukat adják a kezünkbe. Hatalmas felelősség, és mi tiszteletben is tartjuk a belénk vetett bizalmat.

Büszkék vagyunk a szolgáltatásunkkal kapcsolatos rengeteg pozitív visszajelzésre, reméljük, Önt is hamarosan megismerhetjük leendő ügyfeleink egyikeként!

Döntöttem: felveszem a kapcsolatot az irodával ingatlan építéssel ügyében!