+36 (24) 462-186 info@dunabauber.hu

Ingatlan értékesítés 

Cégünk az ingatlan fejlesztés mellett új és használt ingatlanok értékesítésével valamint azok bérbeadásával is foglalkozik.
Piaci létünk sikeressége, hogy minden az ügyletekkel járó egyéb ügyintézést megoldunk az ügyfeleink helyett!
Az értékesítési folyamatot kísérő feladataink:
– értékbecslés,
– energetikai tanúsítvány,
– ügyvédi háttér biztosítása,
– hitelügyintézés,
– befektetői ingatlanhasznosítási és területfejlesztési terv készítése.

Szolgáltatásaink minőségéről

Miért mi?

Cégünk minden munkatársa kivételes felkészültséggel rendelkezik az adott területen. Kitartó, alázatos és proaktív hozzáállásuk működésünk alapfeltétele.
Célunk: Megadni, megteremteni, felépíteni az OTTHONT!

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így igyekszünk folyamatos kapcsolattartással és kommunikációval erősíteni a köztünk lévő kapcsot szolgáltatásaink az ügyleti folyamatai során. Elsődleges kell, hogy legyen a folyamatos visszacsatolás az ügyfeleink részéről, hisz csak így tudunk az Ő szemükkel LÁTNI!

Szakértelmünk biztosíték!

Egy megbízható cég az ingatlan értékesítők piacán

Cégünk stabil háttérrel rendelkezik. 27 éve az építőipari szegmens szerves eleme, először értékesítőként, majd a generál kivitelezés kiemelkedő résztvevőjeként vált sikeressé. Elkötelezettségünk a fejlődés és Ügyfeleink igényeinek kielégítése, mely megalapozta, hogy az elmúlt évtizedekben több ezer családot segíthettünk hozzá, hogy beköltözhessen ÁLMAI OTTHONÁBA.

Hisszük, hogy a következő 27 évben is a piac szereplői leszünk, mert szakember gárdánk PROFI. Cégünk sok éves tapasztalata háttérként szolgál arra, hogy biztos alapot teremtsen a dolgozók magas szintű képzéséhez, ezáltal ügyfeleink legszélesebb körű problémáira megoldást találva.

A Csombók ELAN Ingatlaniroda 1996 – ban alakult, Ingatlanhasznosító Bt.-ként. Családi vállalkozásként a cégtulajdonos és egyben ügyvezető Frickné Csombók Anna, fia Kiss Ádám,  aki fiatal korától kezdve végigkisérte a cég  fejlődését, így az évek során mint ügyvezető-helyettes a cégvezetés komplex feladatkörét látja el.

Az ingatlanértékesítéssel és kivitelezéssel foglalkozó cég névválasztása nem véletlen, hisz a szókapcsolatban megjelenő ELAN szó fémjelzi mindazt a képességet, melyekhez elengedhetetlen az elszántság és lendület.

A társaság évről-évre növekvő és stabil piaci jelenlétének köszönhetően 2005-ban saját beruházásban kialakította adminisztrációs és ügyfélszolgálati irodáját. Az ingatlaniroda Dunaharasztin, a Fő úton található Anna–házban került kialakításra, és azóta is töretlen lendülettel, kedvességgel és teljeskörű kiszolgálással várja a segítséget kérő ingatlan keresőket, valamint beruházni kívánó ügyfeleket.

A cég profilja számottevő, gyakorlatilag már-már felöleli mindazt, ami az ingatlanok manapság létező minden ügyleteként megjelenik, legyen szó adás-vételről, bérbeadásról, felújításról vagy kulcsrakész kivitelezésről, a kísérő szolgáltatási csomagjainkat nem is említve.

Munkatársaink minden részletre kiterjedően rendelkezésre állnak az összes adminisztrációs és dokumentálási folyamatban. A hozzánk betérők teljes körű kiszolgálásra számíthatnak, melyet a legnagyobb szakértelem kísér.

Ingatlant venne vagy adna-el?

Az ingatlan ma már nem csupán a lakhatás biztosítására szolgál: befektetési céllal is számos érdeklődő keres fel minket. Ingatlanba fektetni egy stabil, hosszútávú befektetést jelent az állandóan változó világban. A globális infláció, az egyre emelkedő ingatlanárak: a mánál nincs is jobb időpont egy ingatlanba való befektetéshez.

Mindent egy helyen

Az ingatlan értékesítés folyamata egy hosszadalmas és szerteágazó, sokszor felesleges energiát igénybe vevő procedúra.
Sikeressége nagyban függ az ingatlant értékesítő személytől, a cégtől, akik ismeri a piacot, így megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal bírnak, s jó emberismerettel rendelkeznek.
Vállalatunk igyekszik ügyfelei számára e lehető legbiztonságosabb és legkedvezőbb ügyleteket kötni, valamint tehermentesíteni azok folyamatai alól a hozzánk fordulókat.
Számunkra az ügyfél az első, s annak minden olyan igénye, ami reális a piac jelenlegi helyzetében.
Miért mi és miért közvetítői segítséggel?
Az ingatlanközvetítés egy szakma, számunkra hivatás. Ismerjük a piac minden rezgését és pulzáló folyamatait másodpercről másodpercre történő változással. 27 éves tapasztalattal a hátunk mögött megfelelő tanácsokkal tudjuk ellátni az ügyfeleinket.

Jártasak vagyunk az árképzésben, annak mozgatásában, valamint nagy tapasztalattal és szakértelemmel kezeljük az érdeklődőket is. Szolgáltatásaink során Önnek már csak a potenciális Vevővel vagy Eladóval kell találkoznia. 
Levesszük a válláról a terhet a vásárlást vagy eladást kísérő minden dokumentálási folyamattal kapcsolatosan, s biztonságot érezhet, mert nem kell ezeket egyedül intéznie. Cégünknél egy helyen bonyolíthatja a vásárlást, a hitelt, a szakvélemények beszerzését és az ügyvédi eljárást is. Mi mindenben támogatjuk ÖNT s ott vagyunk ÖN mellett akár a beköltözése pillanatáig. Társai vagyunk a közüzemi órák átírásában vagy akár a költöztetésben.
Keressen bizalommal!

Biztonságos ügymenet

Tudjuk, az ingatlanértékesítésben és fejlesztésben az évek során érezhető volt a gyors pénzszerzési lehetőségre való törekvés.
Sok-sok rémhír terjedt a köztudatban különböző balul végződött ügymenettel kapcsolatosan. Hallottunk meghiúsult üzletkötésekről, s végén persze a csalódásról, hogy lába kélt a pénzeknek.
A Csombók ELAN értékesítői olyan szakmai hátteret adnak a vásárláshoz, amivel az ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat. Egymásért dolgozunk!
A vállalat célja: a munkánk jó megítélése, és a hosszú távú piaci jelenlét!
Több mint 25 éves szakmai hátterünk és több ezer elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk az ingatlanértékesítői piacon.

Több mint 25 éves szakmai hátterünk és több ezer elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk az ingatlanértékesítői piacon.

A sikeres adásvétel kulcsa

Az értékesítők szakértelme, a szakmai tapasztalat sok-sok jó döntésben tud gesíteni. Fontos egy megbízás során a jó eladási ár megállapítása. Az ingatlanpiac napi változásában az értékesítő mindig reális összehasonlító adatokkal segíti és támogatja az eladó döntését az árképzében.

A legjobb időpont ingatlant vásárolni

A mai nap.

Viccet félretéve, van egy titkunk, amit most megosztunk: az ingatlanárak folyamatosan nőnek, ezért jobb most vásárolni ingatlant, mint később. Szinte napról-napra emelkednek az árak, ennek a növekedésnek vagyunk állandó tanúi. 

Holnap már más áron tud vásárolni.

 

Barátságos környezet

Tisztában vagyunk vele, hogy az életben az egyik legnagyobb döntés egy ingatlan vásárlása vagy eladása. Mi igyekszünk nyitott szívvel fordulni ügyfeleink felé. Az ingatlan eladása, vétele nem csupán üzleti folyamat, sokszor egy élet munkájától válik meg a tulajdonos. A vevő nemcsak ingatlant vásárok, hanem otthont szeretne felépíteni családja számára. Ezek a döntések egy életre meghatározó, nagyon érzékeny aktusok. Ennek tudatában adunk segítséget mindkét félnek. 

Büszkék vagyunk az ügyfeleinktől kapott pozitív visszajelzésekre, hiszen ezek a visszajelzések adnak a további munkánkhoz erőt és ambíciót.

Reméljük, Önt is hamarosan megismerhetjük leendő ügyfeleink egyikeként!

Döntöttem: felveszem a kapcsolatot az irodával ingatlan értékesítés ügyében!